מתכון

קרפצ'יו סלק עם בלסמי מצומצם ומוצרלה

דצמבר 2018
5 דירוגים
קרפצ'יו סלק עם בלסמי מצומצם ומוצרלה של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן
קרפצ'יו סלק עם בלסמי מצומצם ומוצרלה של שף אבי כהן. צילום וסטיילינג: רותם גולן

שף אבי כהן מגיש מתכון קליל וטעים לקרפצ'יו סלק שישלים לכם את הארוחה החלבית

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים את הסלקים הפרוסים במי קרח כ-20 דקות כדי שיהפכו פריכים וקראנצ'יים. אפשר להיעזר בקורצן עגול למראה אסתטי ויפה יותר.

2

מסדרים את הסלקים בצלחת שטוחה. בוזקים מעל מלח ופלפל, ומעל הכל יוצקים שמן זית לכיסוי.

3

מפזרים מעל את המוצרלה ומזלפים את הבלסמי המצומצם.

4

רגע לפני ההגשה מפזרים את העלים הירוקים ומגישים.

5

הצעת הגשה: למנה לא צמחונית, קרפצ'יו הסלק יכול לשמש מצע נהדר למנת דג ים טרי, צרוב על מחבת עם מעט שמן זית, לצד סלט העלים הירוקים.