מתכון

קרקר כוסמת

יולי 2019
2 דירוגים
קרקר כוסמת של נריה קלנטרוב. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל
קרקר כוסמת של נריה קלנטרוב. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל

סופר קראנצ'י, טעים וממכר- הקרקרים האלו נחטפים מהר, אז תשקלו להכפיל כמויות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות.

2

מערבבים את כל החומרים בקערה ולשים עד לקבלת בצק יציב. מעבירים למקרר ל-20 דקות.

3

מניחים את הבצק בין שני ניירות אפייה משומנים ומרדדים לעלה בעובי 4 מ"מ. מסירים את נייר האפייה העליון ומעבירים את נייר האפייה עם הבצק לתבנית.

4

אופים כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ומעלים את החום ל-200 מעלות.

5

חותכים את הבצק לצורות קרקרים (משולשים או ריבועים) בעזרת גלגלת פיצה. מחזירים לתנור ואופים כ-8 דקות נוספות עד שהקרקרים יבשים לחלוטין. מצננים ומעבירים לכלי אטום. שומרים בטמפ' החדר עד שבוע.