מתכון

קרקר סלק

יוני 2019
2 דירוגים
קרקר סלק של עופר גל. צילום: אייל קרן. סטיילינג: נועה קנריק
קרקר סלק של עופר גל. צילום: אייל קרן. סטיילינג: נועה קנריק

הקרקר המקורי (והסגול) ביותר בסביבה

ממתינים בין שעתיים ללילה שלם בין הכנת הבצק לאפייה.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שוטפים ומבשלים את הסלק עד שהוא רך. מקררים, מקלפים ומרסקים אותו במעבד מזון עד קבלת מחית חלקה.

2

מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים לבצק חלק. נותנים לבצק לנוח לפחות שעתיים, אפשר גם לילה שלם.

3

חותכים את הבצק לשלושה חלקים. מרדדים, משטחים על תבנית, ובעזרת גלגלת חיתוך חותכים למשולשים, לא בהכרח שווים.

4

אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות כ-20 דקות עד שהקרקרים מתייבשים ומתייצבים.