מתכון

קשקבליקוס

מאי 2016
1 דירוגים
קשקבליקוס 1. צילום סטילס ווידאו: FOO-FOOD.com
קשקבליקוס 1. צילום סטילס ווידאו: FOO-FOOD.com

בצק פילאס טורקי, קשקבל וחמאה – זה הכל. והתוצאה: מעין בורקס אבל בצורת פרח

בצק פילאס טורקי, קשקבל וחמאה – זה הכל. והתוצאה: מעין בורקס אבל בצורת פרח.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות במצב טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

פורשים את הבצק על משטח העבודה ומברישים בחמאה בנדיבות. מפזרים על כל הבצק קשקבל ומהדקים בעזרת כפות הידיים.

3

חוצים את הבצק לרוחבו וחותכים לריבועים בגודל כ-10 ס"מ.

4

יוצרים בכל ריבוע 6 חתכים בעזרת גלגלת פיצה במרווחים של 1 ס"מ בין תוך כדי שמשאירים שוליים של 1/2 1 ס"מ ללא חתכים מלמעלה ומלמטה. מגלגלים את ריבוע הבצק מהפינה הימנית ובאלכסון למעין רולדה קטנה ומקפלים לצורת פרח. מניחים בתבנית.

5

אופים כ-25 דקות להזהבה יפה.

6

רצוי להגיש באותו יום, אך אפשר לשמור עד יומיים במקרר ולחמם בתנור חם לפני ההגשה.