• לרכישת מנוי למגזין
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Contact
השולחן
  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • כתבות
  • טורים
  • אפייה
  • סופשבוע טעים
  • עשר דקות
  • מתכונים לקיץ
  • עוד
    • מרקים
    • בריא
    • בראנץ'
    • פסטה
    • בשר
    • טבעוני
    • דגים
    • גבינות
    • קינוחים
    • יין ואלכוהול
    • תוכן מקודם

רביולי ריקוטה ותרד ברוטב יוגורט ופרמז'ן

מקודם

רוטב זריז ופשוט להכנה שישדרג לכם כל ביס במינימום מאמץ

6,385 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאת משה בראל
אפריל 2021
רביולי ריקוטה ותרד ברוטב יוגורט ופרמז'ן. המחלבה בבית יצחק צילום: נועם פריסמן.
רביולי ריקוטה ותרד ברוטב יוגורט ופרמז'ן. המחלבה בבית יצחק צילום: נועם פריסמן.
  • 3 מנות
  • 10 דקות
  • קל מאוד
  • כשר
  • צמחוני
  • Facebook
  • Pinterest
  • Email
  • הדפסה
  • 0שיתופים
  • 12,353צפיות

 

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

לערבב יוגורמה עם מלח ופלפל מראש, ולהשאיר את הרוטב בטמפרטורת החדר. בסיר עם 7 ליטר מים ומעט מלח לבשל רביולי למשך 6-5 דק'.

להגשה

2

בצלחת מעט עמוקה למזוג את הרוטב יוגורמה (כ-130 גרם יוגורמה לכל מנה) ומעל לסדר רביולי ולפזר פרמזן מגוררת. מומלץ לטפטף כף חמאה מומסת מעל כל מנת הגשה (לא חובה).


  • קל מאוד
  • כשר
  • צמחוני
  • אפטר פארטי שבועות
  • גבינות
  • חלבי
  • ארוחה איטלקית בקלי קלות
  • ארוחה צמחונית
  • מתכוני שבועות לילדים
  • מתכונים לשבועות
  • שבועות מסביב לעולם
  • מתכונים בעשר דקות
  • מתכונים ממומנים
  • מתכוני שבועות של המחלבה מבית יצחק

ערוצי תוכן

  • מתכונים
  • מסעדות
  • חדשות
  • אנשים
  • טורים
  • בריא
  • מיוחד
  • יין ואלכוהול
  • קפה

מיוחדים

  • אפייה
  • בשר ישראלי
  • דגים
  • טבעוני
  • מרקים
  • גבינות
  • קינוחים
  • פסטה

שירות לקוחות

  • שירות למנויי המגזין
  • לרכישת מנוי
  • תנאי שימוש
  • מדיניות פרטיות
  • הצהרת נגישות
  • כתבו לנו

יובל סיגלר תקשורת בע״מ

  • אודות ״השולחן״
  • המערכת
  • פרסום ושיתופי פעולה
  • תוכן מקודם
  • אתרים נוספים בקבוצה:
  • Timeout.co.il
  • Atmag.co.il
  • Thespoiler.co.il
© יובל סיגלר תקשורת בע"מ 2022
Designed, Developed and Powered by RGB Media