אחרי סידור הרול, מניחים לכל אורכו פרוסות אבוקדו דקות ומהדקים
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לדג
לרול
להגשה
אופן ההכנה
לדג
1
חותכים את הדג לרצועות וטובלים בבלילת הטמפורה עד לציפוי מכל הצדדים.
לרול
2
מניחים אצת סושי על מחצלת לגלגול ועליה משטחים את האורז בשכבה אחידה לכל אורך האצה. מהדקים היטב. הופכים את האצה כך שהאורז יפנה כלפי מטה.
3
מורחים ספייסי מיונז על האצה. מניחים מעל את רצועות הלוקוס בטמפורה ואת רצועות המלפפון במרכז האצה. מגלגלים לרול.
4
מסדרים על הרול לכל אורכו פרוסות אבוקדו דקות ומהדקים.
5
פורסים את הרול ל-6-8 חתיכות ומגישים עם סויה, ספייסי מיונז, ווסאבי, וג'ינג'ר כבוש.