צ'יפס במיה ברוטב עגבניות זריז של עידו פיינר | צילום: דניאל לילה צ'יפס במיה ברוטב עגבניות זריז מאת שף עידו פיינר כרבע שעה קל כשר צמחוני הבמיות הראשונות של העונה מגיעות לשווקים לפני חג שבועות. הן קטנטנות וחמודות והטיגון העמוק הופך אותן לחטיפים של ממש למתכון המלא
כרובית של גנרל טאו. מתכון: עז תלם | צילום: נעם פריסמן | כלי קרמיקה: דורית פרוביזור | לוקיישן: חובת הלבבות כרובית של גנרל טאו ברוטב מיסו מאת עז תלם 30 דקות קל כשר טבעוני "גנרל טאו" היא מנה סינית–אמריקאית מפורסמת, שכאן מכינים בגרסה טבעונית עם כרובית, מלכת הירקות למתכון המלא
במיה בטמפורה עם איולי טהרני של נועה לוי | צילום: מידן גיל ארוש, אסיסטנטית: ורד שובל במיה בטמפורה עם איולי טהרני מאת נועה לוי 20 דקות קל כשר טבעוני במיות מותססות (וחיות) מצופות בתערובת טמפורה ומטוגנות, כך שהבשר החמצמץ שלהן מקבל מעטפת פריכה למתכון המלא
ירקות בטמפורה עם מטבל ווסאבי | צילום: אסף רונן, עיצוב מזון: נעמה רן, סטיילינג אווירה: Hoekman Design ירקות בטמפורת בירה עם מטבל וואסבי מאת גלעד מאירי 20 דקות למתקדמים כשר צמחוני מצרך יפני טיפוסי שמקבל כאן תפנית בסגנון פיש אנד צ'יפס, רק בלי הפיש והצ'יפס למתכון המלא
פרחי קישוא ממולאים בחלמון על תבשיל קישואים ויין, איגרא במשק. צילום: מתן שופן פרחי קישוא במילוי חלמון על תבשיל קישואים ביין מאת שף ענר בן רפאל 1 שעה למתקדמים כשר צמחוני מעטפת פריכה, חלמון נוזלי וגבינה - שילוב מושלם. בהתחלה פעולת המילוי מסורבלת אבל משתלטים עליה מהר אל דאגה למתכון המלא
דגי ים קטנים מטוגנים בטמפורה וסומאק ברוטב עמבה של איל לביא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר דגי ים קטנים מטוגנים בטמפורה וסומאק ברוטב עמבה מאת שף איל לביא כשעה קל כשר דגים 3 דירוגים הטוויסט של המנה מגיע מהתיבול הים תיכוני החמצמץ של הבלילה ומרוטב הטבילה המפתיע למתכון המלא
קריספי במיה של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע קריספי במיה מאת אורלי פלאי ברונשטיין 20 דקות קל מאוד כשר צמחוני 3 דירוגים את המעטפת הפריכה יוצר השילוב בין טבילה ביוגורט לציפוי בקמח לבן וקמח תירס למתכון המלא
ארטישוקים ירושלמיים בטמפורה של יונתן רושפלד ונוף עתאמנה אסמעיל | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר ארטישוקים ירושלמיים בטמפורה מאת נוף עתאמנה אסמעיל ושף יונתן רושפלד 20 דקות קל כשר צמחוני 3 דירוגים החיבור של הטעמים האדמתיים של ארטישוק ירושלמי עם ציפוי פריך ומבושם במי ורדים הוא תענוג למתכון המלא
עוף מטוגן בזיגוג סויה, שום ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו עוף מטוגן בזיגוג סויה, שום ודבש מאת אורלי פלאי ברונשטיין 40 דקות קל כשר אוכל סיני 4 דירוגים כמה מנות של עוף סיני עם שום ודבש אתם מכירים? זהו צמד מנצח מבחינת הטעם, הצבע והמרקם שהם מעניקים לעוף למתכון המלא
כדורי הודו פריכים. צילום: shutterstock כדורי הודו פריכים מאת עפר מעוז 1:30 שעות קל כשר קארי 2 דירוגים אוהבים דים סאם? נהדר! קבלו מתכון לכדורי הודו פריכים שיקפיץ לכם את חוויית המטבח הסיני לגובה למתכון המלא
גויאבות בטמפורה עם רוטב וניל של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב גויאבות בטמפורה עם רוטב וניל מאת שפית אביבית פריאל שעתיים וחצי קל כשר קינוחים 2 דירוגים המשחק של חום וקור מעצים את השידוך המוצלח בין גויאבות לווניל, אך בהחלט אפשר להשתמש גם בבננות או אפרסמון למתכון המלא
פופקורן ברוקולי וכרובית של רינת צדוק. צילום: שני בריל פופקורן ברוקולי וכרובית מאת רינת צדוק שעה קל כשר מתכונים לילדים 6 דירוגים ילדים אוהבים לאכול בידיים, כאן יצרתי עבורם מעין חטיף מירקות מצופים במעטה פריך וטעים שמזכיר קצת פלאפל למתכון המלא
בננה מטוגנת של שפית איילת לטוביץ'. צילום: שרית גופן. סטיילינג: ענת לבל בננה מטוגנת מאת איילת לטוביץ' שעה קל כשר צמחוני 5 דירוגים אין כמו בננות מטוגנות לסיכום ארוחה טעימה, כאן בגרסה אירופית יותר למתכון המלא
פיש אנד צ'יפס זוקיני בבלילת בירה עם רוטב טרטר של מסעדת גוצ'ה. צילום: אפיק גבאי פיש אנד צ'יפס זוקיני בבלילת בירה עם רוטב טרטר שעה קל כשר דגים 1 דירוגים הנשנוש האולטימטיבי: פיש אנד צ'יפס של מסעדת גוצ'ה, שמומלץ לאכול בידיים למתכון המלא
רול לוקוס בטמפורה של שף יאמה סאן. צילום וסטיילינג: דרור עינב רול לוקוס בטמפורה מאת שף יאמה סאן 20 דקות קל כשר דגים 1 דירוגים רול סושי של הסושי-מאסטר יאמה סאן, קל להכנה, מרשים וטעים למתכון המלא
תערובת טמפורה יפנית. צילום: shutterstock תערובת טמפורה יפנית מאת שף יאמה סאן 10 דקות צמחוני אוכל יפני כשר 2 דירוגים טובלים בטמפורה ירקות פריכים או רולים של אצות ואורז ומטגנים טיגון מהיר בשמן עמוק למתכון המלא
פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים של ארז קומרובסקי. צילום: אנטולי מיכאלו; סטיילינג: אינה גוטמן פרחי זוקיני מטוגנים עם לאבנה עיזים מאת שף ארז קומרובסקי 10 דקות צמחוני כשר קל מאוד 2 דירוגים מנה פריכה של פרחי קישואים טריים, שהלאבנה מחזקת את הטעמים שלהם למתכון המלא
לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל מאת שף עינב אזגורי 30 דקות קל כשר צמחוני 2 דירוגים הלביבות התפוחות המוכרות לנו מהפלאפליות משנות כיוון ומוגשות חמות ומתוקות עם דבש מתובל למתכון המלא
שרימפס ופטריות בטמפורת בירת הוגארדן. הפקה: בירת הוגארדן שרימפס ופטריות בטמפורת בירת הוגארדן 20 דקות קל כשר פירות ים הבירה וטעמי המטבח האסייתי משתלבים כאן נהדר ביחד למתכון המלא
בלילה סמיכה לטמפורה. צילום: יסמין ואריה בלילה סמיכה לטמפורה מאת מיקה שרון כשר מתכונים בעשר דקות אוכל אסייתי 3 דירוגים על שלושה דברים עומדת הטמפורה: על חומר גלם טרי, טיגון נכון ורוטב מדויק, שמשלים את המנה ויוצר הרמוניה על הצלחת למתכון המלא
טמפורה סושי עוף ופלפלים קלויים. צילום: דניה ויינר | סגנון: רותם ניר טמפורה סושי עוף ופלפלים קלויים מאת אורן גירון 1 שעות קל כשר מתכונים לילדים 1 דירוגים הנה וריאציה שיוצרת סושי ישראלי אלגנטי, מצופה ושחום ממש כמו שניצל למתכון המלא