טיגון עמוק

טמפורה

טכניקת בישול שמקורה ביפן. בטכניקה זאת מצפים בבלילה ירקות, פירות, בשר, עופות ודגים ומטגנים בשמן עמוק לפריכות
דצמבר 2020
פרחי קישוא ממולאים בחלמון על תבשיל קישואים ויין, איגרא במשק. צילום: מתן שופן
פרחי קישוא ממולאים בחלמון על תבשיל קישואים ויין, איגרא במשק. צילום: מתן שופן

פרחי קישוא במילוי חלמון על תבשיל קישואים ביין

מעטפת פריכה, חלמון נוזלי וגבינה - שילוב מושלם. בהתחלה פעולת המילוי מסורבלת אבל משתלטים עליה מהר אל דאגה למתכון המלא
דגי ים קטנים מטוגנים בטמפורה וסומאק ברוטב עמבה של איל לביא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
דגי ים קטנים מטוגנים בטמפורה וסומאק ברוטב עמבה של איל לביא. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

דגי ים קטנים מטוגנים בטמפורה וסומאק ברוטב עמבה

3 דירוגים
הטוויסט של המנה מגיע מהתיבול הים תיכוני החמצמץ של הבלילה ומרוטב הטבילה המפתיע למתכון המלא
ארטישוקים ירושלמיים בטמפורה של יונתן רושפלד ונוף עתאמנה אסמעיל | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
ארטישוקים ירושלמיים בטמפורה של יונתן רושפלד ונוף עתאמנה אסמעיל | צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

ארטישוקים ירושלמיים בטמפורה

החיבור של הטעמים האדמתיים של ארטישוק ירושלמי עם ציפוי פריך ומבושם במי ורדים הוא תענוג למתכון המלא
עוף מטוגן בזיגוג סויה, שום ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו
עוף מטוגן בזיגוג סויה, שום ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: בן יוסטר | סגנון: דלית רוסו

עוף מטוגן בזיגוג סויה, שום ודבש

כמה מנות של עוף סיני עם שום ודבש אתם מכירים? זהו צמד מנצח מבחינת הטעם, הצבע והמרקם שהם מעניקים לעוף למתכון המלא
לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו
לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל של שף עינב אזגורי. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דלית רוסו

לביבות תפוחי אדמה בטמפורה עם דבש מתובל

2 דירוגים
הלביבות התפוחות המוכרות לנו מהפלאפליות משנות כיוון ומוגשות חמות ומתוקות עם דבש מתובל למתכון המלא