מתכון

ריבה מקומית של סברס, פיסטוק ותפוחים

יוני 2021
ריבה מקומית של סברס, פיסטוק ותפוחים. צילום: shutterstock
ריבה מקומית של סברס, פיסטוק ותפוחים. צילום: shutterstock

החיסרון של הריבה הזו טמון בגרעינים, שיש מי שמוצאים אותם מעצבנים. אני דווקא חושב שהם מוסיפים מרקם חמוד

אם לא רוצים את הגרעינים, טוחנים ומסננים את הסברס לפני הבישול.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים את כל החומרים בסיר (כולל הפיסטוקים) ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה בינונית-גבוהה ללא מכסה עד שהריבה מגיעה ל-105 מעלות (40-50 דקות). מדי פעם מערבבים ומסירים קצף.

2

מעבירים לצנצנות.

גיוון: לאחר הבישול מוסיפים טיפת מי פריחת הדרים.