מתכון

ריבועי אטריות אורז עם סינטה בקר וברוקולי

5 דירוגים
ריבועי אטריות אורז עם סינטה בקר וברוקולי של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע
ריבועי אטריות אורז עם סינטה בקר וברוקולי של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: דניה ויינר. סטיילינג: אוריה גבע

רוטב הצדפות מחמיא מאוד לירקות ירוקים ומעניק לאטריות האורז טעם נפלא

*שומרי כשרות יכולים להשתמש ברוטב הוי-סטיר כשר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

משרים ריבועי אורז במים כשעה לריכוך.

2

חולטים פרחי ברוקולי במי מלח רותחים במשך 2 דקות לריכוך חלקי. עוצרים את הבישול במי קרח ושומרים במים למניעת הידבקות.

3

מחממים ווק עם שמן ומקפיצים את החלק הלבן של הבצל עם ג’ינג’ר, שום ופלפל חריף במשך דקה.

4

מוסיפים בקר, מקפיצים דקה ומתבלים בסויה. מוסיפים את ריבועי האורז והברוקולי, רוטב צדפות ורוטב צ’ילי ומקפיצים עוד דקה-שתיים יחד. מגישים מייד.