מתכון

שווארמה דג ים בפיתה עם יוגורט ועשבים

ספטמבר 2019
1 דירוגים
שווארמה דג ים עם פיתה על הגז, יוגורט ועשבים של מיכאל גרטופסקי. צילום: בן יוסטר
שווארמה דג ים עם פיתה על הגז, יוגורט ועשבים של מיכאל גרטופסקי. צילום: בן יוסטר

טעמים של שווארמה במנה רעננה ומהירה להכנה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מפזרים את תבלין השווארמה על פילה הדג. צורבים את הדג במחבת פסים חמה בשני הצדדים. מפרקים את הדג בידיים ומעבירים לקערה.

2

מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים מלבד הפיתה והיוגורט ומערבבים.

3

חוצים את הפיצה לשני עיגולים, יוצקים את היוגורט ומניחים את שווארמת הדגים.