ליאור: "אני מזמינה אתכם לתרגל איתי חורף: נעלו את הדלת, הביאו שמיכה, שימו סרט טוב והכינו לכם שוקו מפנק משוקולד אמיתי עם תוספת מיסו. או מיי גאד".
למתכונים נוספים של ליאור משיח
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשוקולטה
לקצפת
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את השוקולטה
1
מביאים לרתיחה בסיר קטן חלב, מיסו ומלח. מכבים את הלהבה, מוסיפים שוקולד, מחכים דקה־שתיים ומערבבים היטב עד שהוא נמס.
מכינים את הקצפת ומגישים
2
מקציפים שמנת מתוקה לקצפת רכה.
3
מוזגים את השוקולטה לספלים, מניחים מעל כל ספל כמה קצפת שאוהבים, בוזקים מעט צ'ילי חריף (לא חובה) ומגישים.