מתכון

שוקו חם עם ליקר, שוקולד ועוגיות

1 דירוגים
קינוח שחיתות של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטייליניג: קרן זהר-ברק
קינוח שחיתות של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטייליניג: קרן זהר-ברק

שוקו חם עם ליקר קלואה וקוביות שוקולד, עוגיות חמאה, שיפודי מרשמלו ועוגיות בישקוטי לטבילה ברוטב שוקולד חם

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

משחילים את המרשמלו על שיפודי העץ.

2

ממסים את השוקולד בבאן מארי.

להגשה

3

מגישים את העוגיות והשיפודים לצד השוקולד החם לטבילה. מגישים לצד שוקו חם ומהביל. לערבים קרים במיוחד, מומלץ להוסיף לשוקו ליקר קפה או אייריש קרים.