היוגורט הופך אותו לארוחה של ממש. נסו אותו בבוקר או בערב.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט:
אופן ההכנה
1
טוחנים את חומרי הגלם בבלנדר תחילה עם מחצית מכמות חלב האורז. מוסיפים עוד נוזל עד לקבלת הסמיכות הרצויה.
2
יוצקים לכוסות ומקשטים כל כוס ב-3-2 גרגרי פטל.
- טבעונים יכולים להחליף את היוגורט ב-1/2 כוס נוזל אחר כמו חלב אורז.
- אין פטל טרי? אפשר להשתמש בענבים שחורים ומתוקים בקיץ או בתות שדה בחורף (רצוי אורגני).
- לטעם פיקנטי מעניין מחליפים את הווניל בתרמיל הל טחון.