מתכון

שיפודי טופו ופטריות במרינדה חריפה-מתוקה (מנה טבעונית)

שיפודי טופו ופטריות במרינדה חריפה-מתוקה (מנה טבעונית). צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו
שיפודי טופו ופטריות במרינדה חריפה-מתוקה (מנה טבעונית). צילום: דן לב | סגנון: דלית רוסו

הרעיון פה הוא לטגן לפני הצלייה. בהתחלה זה מעצבן, אבל כשטועמים - מתרצים. הטיגון נותן פריכות שמוסיפה המון חן לטופו, שגם שותה את הרוטב בהנאה. אל תוותרו על החימום החוזר.

הרעיון פה הוא לטגן לפני הצלייה. בהתחלה זה מעצבן, אבל כשטועמים – מתרצים. הטיגון נותן פריכות שמוסיפה המון חן לטופו, שגם שותה את הרוטב בהנאה. אל תוותרו על החימום החוזר.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לטיגון עמוק:

לרוטב:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים שמן לטיגון עמוק.

2

מערבבים את חומרי הרוטב.

3

מקמחים קוביות טופו בקורנפלור, מנערים את העודפים ומטגנים בשמן עד שזהוב יפה. מוציאים למסננת.

4

מניחים ברוטב עם הפטריות ומקררים כשעה. מדי פעם הופכים כדי שהטעמים ייספגו.

5

משפדים את הטופו על שיפודי במבוק, ובין כל שתי קוביות מניחים פטרייה.

6

צולים בגריל או במחבת לחימום ופריכות. מגישים מיד