מתכון

שיפודי עוף ביוגורט-מנגו

יולי 2019
2 דירוגים
שיפודי עוף ביוגורט-מנגו של שפית איילת לטוביץ'. צילום: אנטולי מיכאלו
שיפודי עוף ביוגורט-מנגו של שפית איילת לטוביץ'. צילום: אנטולי מיכאלו

קלאסיקה מצליחה מהתפריט של ביתא קפה, המסעדה של שפית איילת לטוביץ

3 שיפודים לכל מנה. אני מגישה אותם ליד אורז אדום עם סלרי פרוס ואגוזי מלך מזוגגים בסילאן – אפשר לשחק עם התוספות ולהחליף לפי הטעם באורז לבן למשל.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למנגו-יוגורט

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים את התנור ל-250 מעלות.

2

מרסקים את כל מרכיבי היוגורט מנגו במעבד המזון, לרוטב אחיד וחלק.

3

משפדים את פילה העוף או רצועות העוף על שיפודי עץ רחבים וקצרים (יקיטורי). זולפים על כל אחד מרוטב היוגורט מנגו וצולים בתנור כ-6-8 דקות.