מתכון

שיפודי שרימפס בחמאת זעתר

יוני 2019
1 דירוגים
שיפודי שרימפס בחמאת זעתר של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר
שיפודי שרימפס בחמאת זעתר של שף עומר מילר. צילום: דן פרץ. סטיילינג: רותם ניר

שומרי כשרות יכולים להחליף השרימפס בקוביות מוסר ים ללא עור ועצמות

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.

2

מערבבים חמאה עם זעתר (עלים קצוצים ותבלין).

3

משפדים 3 שרימפס על כל שיפוד, כך שמתקבלים 6 שיפודים (לחילופין משפדים ג’מבו שרימפ אחד על כל שיפוד). מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית.

4

ולים את השיפודים על הגריל 2 דקות מכל צד עד שהשרימפס מאדימים. במהלך הצלייה מורחים את השרימפס בחמאה המתובלת.

5

מגישים את השרימפס הלוהטים על גבי נייר עיתון, שיספוג את האדים וישמור על הפריכות.

6

גיוון: מחליפים את הזעתר הטרי באורגנו טרי