מתכון

שניצל אפוי עם ציפוי של פצפוצי אורז

יוני 2019
5 דירוגים
שניצל אפוי עם ציפוי של פצפוצי אורז. צילום: shutterstock
שניצל אפוי עם ציפוי של פצפוצי אורז. צילום: shutterstock

אין פה שמן ופירורי לחם, אבל הציפוי בכל זאת יוצא פריך וטעים. אל תוותרו על השריית הבשר, בזכותה השניצל כה עסיסי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים חזה עוף עם חרדל ועלי תימין, ממליחים ומפלפלים. מכסים ומניחים במקרר לשעה-שעתיים.

2

מניחים פצפוצי אורז, שמן זית, פפריקה, מלח ופלפל שחור במעבד מזון וגורסים לתערובת במרקם של פירורי לחם.

3

מחממים תנור ל-220 מעלות במצב טורבו ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4

מצפים את השניצלים בביצים טרופות ואז בפצפוצי האורז המתובלים ומניחים בתבנית.

5

אופים כ-12 דקות עד שהציפוי מקבל גוון שחום (ככל שהנתח דק יותר כך זמן האפייה מתקצר).