מתכון

שניצל בציפוי קוואקר ושומשום

ינואר 2016
שניצל בציפוי קוואקר ושומשום. צילום: דן לב | סטיילינג: דלית רוסו
שניצל בציפוי קוואקר ושומשום. צילום: דן לב | סטיילינג: דלית רוסו

ציפוי הקוואקר הפריך מסתיר שניצלים עסיסיים עם ארומה לימונית עדינה. אחרי שתנסו לא תוכלו לחזור לשניצלים המשעממים

ציפוי הקוואקר הפריך והמשגע מסתיר שניצלים עסיסיים עם ארומה לימונית עדינה. אחרי שתנסו לא תוכלו לחזור לשניצלים המשעממים.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

למרינדה:

לציפוי:

לטיגון:

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים פרוסות חזה עוף ומערבבים. משרים כ-20 דקות בטמפ’ החדר (או במקרר, אם חם). מערבבים מדי פעם.

2

טורפים ביצה בצלחת עמוקה. מערבבים קוואקר, קמח ושומשום בצלחת שטוחה.

3

מחממים שמן בגובה 2-1 ס”מ במחבת על להבה גבוהה.

4

מוציאים את חזה העוף מהמרינדה. טובלים כל פרוסה בביצה טרופה ואח”כ בתערובת הקוואקר ומטגנים משני הצדדים להזהבה.

5

מוציאים ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מייד.