מתכון

שניצל בציפוי קוואקר ושומשום

ציפוי הקוואקר הפריך מסתיר שניצלים עסיסיים עם ארומה לימונית עדינה. אחרי שתנסו לא תוכלו לחזור לשניצלים המשעממים

ינואר 2016
שניצל בציפוי קוואקר ושומשום. צילום: דן לב | סטיילינג: דלית רוסו
שניצל בציפוי קוואקר ושומשום. צילום: דן לב | סטיילינג: דלית רוסו

ציפוי הקוואקר הפריך והמשגע מסתיר שניצלים עסיסיים עם ארומה לימונית עדינה. אחרי שתנסו לא תוכלו לחזור לשניצלים המשעממים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה:

לציפוי:

לטיגון:

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי המרינדה בקערה, מוסיפים פרוסות חזה עוף ומערבבים. משרים כ-20 דקות בטמפ’ החדר (או במקרר, אם חם). מערבבים מדי פעם.

2

טורפים ביצה בצלחת עמוקה. מערבבים קוואקר, קמח ושומשום בצלחת שטוחה.

3

מחממים שמן בגובה 2-1 ס”מ במחבת על להבה גבוהה.

4

מוציאים את חזה העוף מהמרינדה. טובלים כל פרוסה בביצה טרופה ואח”כ בתערובת הקוואקר ומטגנים משני הצדדים להזהבה.

5

מוציאים ומניחים על צלחת מרופדת בנייר סופג. מגישים מייד.