מתכון

שניצל קפלוטירי

3 דירוגים
שניצל קפלוטירי של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו
שניצל קפלוטירי של שפית אביבית פריאל. צילום: דן לב. סטיילינג: דלית רוסו

בעוד שפטה וחלומי קיבלו יחסי ציבור מעולים, ה-kefalotyri נותרה קצת בצל, ולא בצדק. זו גבינת נהדרת לשניצל גבינה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

שמים קמח בצלחת שטוחה ויוצקים מים לצלחת נוספת.

2

טובלים פרוסות גבינה במים ולאחר מכן בקמח.

3

מחממים מחבת רחבה עם שמן ומטגנים את פרוסות הגבינה 2 דקות מכל צד עד שהן זהובות.

4

מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עגבנייה מעל ומגישים מיד.