מתכון

שקשוקה חריימה

יוני 2019
2 דירוגים
שקשוקה חריימה של שף איתן אקווה. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים
שקשוקה חריימה של שף איתן אקווה. צילום וסטיילינג: שי בן אפרים

גרסה מרוקאית ומגוונת לשקשוקה הישראלית הקלאסית, על הסקאלה בין חריימה לשקשוקה

מתכון לרוטב בסיסי לשקשוקה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מבשלים במחבת את רוטב השקשוקה עד לשלב שלפני הוספת הביצים (לפי מתכון השקשוקה הישראלית - רוטב בסיסי).

2

צולים את הברבוניות במחבת עם כף שמן.

3

במחבת גדולה נפרדת מטגנים קלות את הצ'ילי החריף. מוסיפים את רוטב הבסיס ואת הפילטים הצלויים של הברבוניה.

4

שוברים פנימה את הביצים וממשיכים לבשל עם מכסה עד שהביצים מוכנות.

להגשה

5

מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ומגישים לצד השקשוקה רבע לימון טרי.