הרוטב המוכן חוסך את רוב העבודה וכל מה שנשאר הוא להוסיף ביצים וקצת גודי'ז – ירקות, עשבי תיבול וגבינות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים רוטב פטריות במחבת רחבה על להבה בינונית. קוצצים גס 2 כוסות עלי תרד, מוסיפים לרוטב ומבשלים כדקה, עד שהתרד מאבד מנפחו.
2
מוסיפים ביצים, מכסים ומבשלים כדקה. מסירים את המכסה ומבשלים 2 דקות נוספות, או עד שהביצים מגיעות לדרגת העשייה הרצויה. קוצצים דק את יתר התרד ומפזרים מעל השקשוקה, מפזרים גבינה ומגישים מיד.