מתכון

תבשיל בקר, פול ירוק ועלי חובזה

דצמבר 2019
3 דירוגים
תבשיל בקר, פול ירוק ועלי חובזה של ארז גולקו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין
תבשיל בקר, פול ירוק ועלי חובזה של ארז גולקו. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: דינה אוסטרובסקי וירדן יעקובי. כלים: ורד טנדלר דיין

הקטע של התבשיל הזה הוא הפול הירוק שמתבשל בתרמילו. בסיום הבישול הארוך תרמילי הפול פשוט נמסים בפה

כדי שהתבשיל יצליח חייבים להשתמש בתרמילי פול טריים מאוד.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־150 מעלות. מחממים שמן זית בסיר רחב ושטוח (סוטאז') על להבה גבוהה ומטגנים בצל 7־10 דקות להשחמה קלה. מוסיפים קוביות בשר וצורבים אותן מכל הצדדים.

2

מוסיפים שום ותרמילי פול ומערבבים כדקה. מוסיפים תבלינים, ג'ינג'ר ונענע ומערבבים שוב. ממלאים מים לגובה של כ־1 ס"מ מתחת לתכולת הסיר (כמעט עד כיסוי). מביאים לרתיחה, מכסים וצולים בתנור 3־½3 שעות, או עד שהבשר מתרכך לחלוטין.