מתכון

תבשיל דג עם גריסים וארטישוק ירושלמי

ינואר 2020
2 דירוגים
תבשיל דג עם גריסים וארטישוק ירושלמי של רעות עזר. צילום: דור קדמי
תבשיל דג עם גריסים וארטישוק ירושלמי של רעות עזר. צילום: דור קדמי

הדג שמתבשל כמו קונפי, יוצא רך ועסיסי ואינו מתייבש. זו בחירה טובה למי שרוצה אלטרנטיבה לכבדות של החמין הקלאסי

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

לתבשיל

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־100 מעלות.

2

מחממים שמן זית בסיר רחב שאפשר להכניס לתנור על להבה בינונית ומטגנים בצלים כרבע שעה עד להזהבה. מוסיפים שום, גריסים ותבלינים, מערבבים היטב ויוצקים מים.

3

מוסיפים לסיר דג וארטישוק ירושלמי ומבשלים כ־20 דקות על להבה בינונית.

4

מכסים את הסיר ומעבירים ללילה בתנור (10 שעות לפחות).