כרוב מתוק-חמוץ הוא תוספת מאוד נפוצה במזרח אירופה, המוגשת לרוב עם נקניקיות דשנות או צלי בשר. כאן הוא עובר שדרוג והתאמה למטבח המקומי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו בהנחה מיוחדת THREE SIXTY FIVE by MASHBIRאופן ההכנה
1
מחממים חמאה במחבת רחבה ועמוקה.
2
מוסיפים כרוב, תפוחים וציפורן ומערבבים היטב.
3
מאדים על להבה בינונית כ-4 דקות עד שהכרוב נובל מעט. מדי פעם מערבבים.
4
מוסיפים מיץ לימון ומערבבים היטב (צבעו של הכרוב יתבהר). מכסים, מנמיכים להבה לבינונית-נמוכה ומבשלים כ-15 דקות.
5
מתבלים במלח ופלפל לבן, מכסים שוב ומבשלים עוד כ-20 דקות או עד שהכרוב רך לגמרי. מתקנים תיבול ומגישים. התבשיל נשמר במקרר 5-4 ימים.