מתכון

תבשיל סינטה ופטריות ברוטב בוטנים וקוקוס

מארחים בקלות: משקיעים בקניית סינטה ופטריות, וכאן מסתיימת הטרחה. מנגבים עם לחם או מגישים על אורז

39,026 בשלנים התעניינו במתכון זה
ינואר 2021
תבשיל סינטה ופטריות ברוטב בוטנים וקוקוס של רות אוליבר. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב)
תבשיל סינטה ופטריות ברוטב בוטנים וקוקוס של רות אוליבר. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה חלב קוקוס עם סויה, צ’ילי וחמאת בוטנים במחבת או בסיר קטן. מכבים את הלהבה ושומרים חם.

2

מחממים ווק עם שמן. מוסיפים שום וסינטה ומקפיצים 3-2 דקות או עד שמשתנה הצבע. מוציאים מהווק.

3

מוסיפים פטריות ופלפל ומקפיצים 2 דקות.

4

מוסיפים את הרוטב החם, מחזירים את הבקר ומביאים לרתיחה. מסירים מהכיריים.

5

מפזרים רצועות בצל ירוק ובוטנים מלוחים, מערבבים ומגישים מייד.