מתכון

תבשיל סינטה ופטריות ברוטב בוטנים וקוקוס

ינואר 2021
תבשיל סינטה ופטריות ברוטב בוטנים וקוקוס של רות אוליבר. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב)
תבשיל סינטה ופטריות ברוטב בוטנים וקוקוס של רות אוליבר. סטיילינג: טליה אסיף (צילום: דן לב)

מארחים בקלות: משקיעים בקניית סינטה ופטריות, וכאן מסתיימת הטרחה. מנגבים עם לחם או מגישים על אורז

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה חלב קוקוס עם סויה, צ’ילי וחמאת בוטנים במחבת או בסיר קטן. מכבים את הלהבה ושומרים חם.

2

מחממים ווק עם שמן. מוסיפים שום וסינטה ומקפיצים 3-2 דקות או עד שמשתנה הצבע. מוציאים מהווק.

3

מוסיפים פטריות ופלפל ומקפיצים 2 דקות.

4

מוסיפים את הרוטב החם, מחזירים את הבקר ומביאים לרתיחה. מסירים מהכיריים.

5

מפזרים רצועות בצל ירוק ובוטנים מלוחים, מערבבים ומגישים מייד.