החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן זית בסיר ומאדים את השום עד שהוא מתרככך. מקטינים את האש, מוסיפים עגבניות ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
2
מוסיפים במיה ומבשלים עד שהיא מתרככת. מוסיפים לימונים כבושים ומתבלים במלח ופלפל.
תבשיל עגבניות עם עגבניות ובמיה שאפשר להכין בזריזות. את עומק הטעמים מעניק לו הלימון הכבוש
מחממים שמן זית בסיר ומאדים את השום עד שהוא מתרככך. מקטינים את האש, מוסיפים עגבניות ומבשלים עד שכל הנוזלים מתאדים.
מוסיפים במיה ומבשלים עד שהיא מתרככת. מוסיפים לימונים כבושים ומתבלים במלח ופלפל.