מתכון

תמרים ממולאים באורז, נענע יבשה וצנוברים

יוני 2019
3 דירוגים
תמרים ממולאים באורז, נענע יבשה וצנוברים. צילום: shutterstock
תמרים ממולאים באורז, נענע יבשה וצנוברים. צילום: shutterstock

מאזה מתוק ובשרני, שיתאים מאוד לעראק, או כל משקה שתחליטו להגיש כאפריטיף לפני הארוחה

במתכוןן הזה דווקא עדיפים תמרים יבשים על מג'הול, כיוון שהמג'הול רכים ועלולים להתפרק בבישול

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

להגשה

שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים בצל 5 דקות עד הזהבה.

2

מערבבים עם אורז, נענע, צנוברים ומלח.

3

ממלאים את התמרים במעט מהתערובת אך לא דוחסים, כדי שלאורז יהיה מקום לתפוח.

4

מסדרים את התמרים בסיר קטן יחסית ובצפיפות ויוצקים עליהם ציר בקר לכיסוי.

5

מביאים לרתיחה ומבשלים 40 דקות על להבה נמוכה עם כיסוי חלקי עד שהציר מסמיך ומצטמצם.

6

מסדרים את התמרים הממולאים בצלחת הגשה, מפזרים עלי נענע ומגישים.