מתכון

תפוחי אדמה אפויים בחוויאג'

מרץ 2020
3 דירוגים
תפוחי אדמה אפויים בחוויאג' של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע
תפוחי אדמה אפויים בחוויאג' של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: אוריה גבע

במטבח התימני הכל הולך טוב עם חוויאג’, גם תפוחי אדמה

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

2

משרים פרוסות תפוחי אדמה במי קרח למשך 10 דקות. מסננים ומייבשים היטב.

3

מערבבים שמן, שום, מלח ותבלינים בקערה גדולה. מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה ומערבבים לציפוי אחיד. מסדרים בתבנית כמו רעפים (ראו תמונה).

4

אופים 45 דקות עד שתפוחי האדמה רכים ומזהיבים מעט בקצוות.