מתכון

תפוחי אדמה בעשבי תיבול

ינואר 2016
1 דירוגים
תפוחי אדמה בעשבי תיבול. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו
תפוחי אדמה בעשבי תיבול. צילום: דניאל לילה | סגנון: דלית רוסו

התוספת שתמיד עובדת

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-200 מעלות.

2

מסדרים פרוסות תפוחי אדמה כמו רעפים בתבנית חסינת חום.

3

מטפטפים מעל שמן זית, ממליחים, מפלפלים וזורים עשבי תיבול מיובשים.

4

אופים כ-50 דקות, עד שתפוחי האדמה זהובים ורכים.