החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים תפוחי אדמה בשפע מי מלח כ-30 דקות, עד שהם מתרככים אבל לא מבושלים לגמרי. מסננים.
2
מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
3
מסדרים את תפוחי האדמה המבושלים על התבנית ומועכים אותם קלות. מתבלים במלח ופלפל ומזלפים חצי מכמות שמן הזית. אופים 20 דקות, עד שתפוחי האדמה מזהיבים יפה והופכים פריכים בקצוות.
4
מערבבים בקערה גדולה עשבי תיבול, פרמזן ואת יתרת שמן הזית. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם. מוסיפים את תפוחי האדמה החמים ומערבבים בעדינות, עד שהם נעטפים בתערובת התיבול.
5
יוצקים כ-1/2 כוס יוגורט על צלחת הגשה. מניחים על היוגורט את תפוחי האדמה המתובלים ומעטערים אותם ביוגורט הנותר. מגישים מיד.