מתכון

תפוחי אדמה צלויים עם נענע ולימון

11 דירוגים
תפוחי אדמה צלויים עם נענע ולימון של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דנייה ויינר | סגנון: אוריה גבע
תפוחי אדמה צלויים עם נענע ולימון של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דנייה ויינר | סגנון: אוריה גבע

לימון בתפוחי אדמה? גם אנחנו הופתענו

אץ המנה הזו פגשתי לפני הרבה שנים במטבח של קייטרינג “מגי ותולי”. מגי אהבה להוסיף לו רוזמרין ואני מעדיפה את הנענע, אבל האמת שגם תימין או אורגנו יתנו יופי של טעם.

מה צריך?
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

החומרים
ליצירת רשימת קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים

ליצירת סל קניות - יש לסמן את המצרכים החסרים
שלחו את רשימת הקניות במייל לוח מידות ומשקלות מה צריך?

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים את כל החומרים ומשטחים בתבנית

3

אופים 40 דקות. מדי פעם מערבבים כדי שמידת העשייה וההזהבה יהיו אחידות. תפוחי האדמה מוכנים כשהם זהובים ורכים.