מתכון

אטריות אדומות מטוגנות

במקור התורכי מכינים את המנה הזו מאטריות תוצרת בית ומעגבניות מרוסקות, אנחנו מקצרים תהליכים עם אטריות ביצים ומיץ V8

16,637 בשלנים התעניינו במתכון זה
אטריות אדומות מטוגנות. צילום: shutterstock
אטריות אדומות מטוגנות. צילום: shutterstock

אפשר גם לוותר על הטיגון:מערבבים את האטריות עם מעט שמן, משטחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה וקולים בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך כ-20 דקות עד הזהבה קלה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים סיר עם שמן ומטגנים אטריות 10-8 דקות על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהן מזהיבות באופן אחיד. מצננים לחלוטין.

2

שמים את יתר המרכיבים בסיר רחב ומביאים לסף רתיחה. טועמים וממליחים במידת הצורך.

3

מוסיפים את האטריות הקלויות ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים כ-10 דקות עד שכל הנוזלים נספגים.