מתכון

בטטות ותפוחי אדמה אפויים בתבלינים עם קרם תמרהינדי

שפע תבלינים טחונים ומחית תמרהינדי צובעים תפוחי אדמה ובטטות מתוקות בטעמים הודיים

32,794 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
תפוחי אדמה. צילום: shutterstock
תפוחי אדמה. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקרם תמרהינדי

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

אופים את הירקות

2

מערבבים שמן עם תבלינים בקערה. מוסיפים קוביות תפוחי אדמה ובטטות ומקפיצים את הקערה עד שהירקות נעטפים בשמן המתובל. מעבירים לתבנית.

3

אופים שעה-שעה ורבע עד שהירקות רכים וזהובים. מדי פעם מערבבים. שומרים את משקעי הצלייה להכנת קרם התמרהינדי.

מכינים קרם תמרהינדי ומגישים

4

מערבבים את חומרי הקרם ומוסיפים את משקעי הצלייה ששמרנו.

5

מגישים את הירקות חמים לצד הקרם.