מתכון

במיה בזיליקום ובולגרית

במיה לא צריכה מיץ עגבניות או בישול ארוך, מספיקה לה מכת חום. השילוב עם בזיליקום, לימון ושום הוא קטלני

4,375 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
במיה, בזיליקום ובולגרית של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה
במיה, בזיליקום ובולגרית של שף ארז קומרובסקי. צילום: אסף קרלה

הבמיה החמה סופגת את הטעמים אך נשארת מוצקה.

בזיליקום – המדריך לגידול ובישול

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מלהיטים מחבת ברזל וצורבים במיה תוך כדי ערבוב 4־5 דקות. מוסיפים מחצית מכמות שמן הזית ואת השום, מקפיצים 2 דקות ומסירים מהאש. מוסיפים מיץ לימון. מפזרים מעל גבינה, פלפל צ'ילי, מלח גס ובזיליקום, מערבבים, יוצקים את יתר שמן הזית ומגישים.