מתכון

בצל כבוש במייפל וחומץ

בצל בכבישה מהירה מאוד (פחות משעה) שהופך לחמוץ מתוק ומאבד את הניחוח הבצלי והאפקט החריף

15,279 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
בצל כבוש במייפל וחומץ של רינת צדוק. צילום: שני בריל
בצל כבוש במייפל וחומץ של רינת צדוק. צילום: שני בריל

הבצל הכבוש נשמר כמעט חודש במקרר ומשדרג כל סלט או כריך ומוסיף המון גם למנות דגים נאים.

צנצנת בנפח 250 מ"ל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים בצל בצנצנת. מערבבים בקערה נפרדת חומץ, כוס מים רותחים ותבלינים ויוצקים מעל הבצל. סוגרים את הצנצנת, מערבבים תוך ניעור עדין ומשהים לשעה. נשמר במקרר עד שלושה שבועות.