מתכון

גזר צלוי בלימון ודבש

תוספת הדבש והצלייה בתנור מוציאים מהגזר מתיקות שלא ידעתם שיש בו

30,028 בשלנים התעניינו במתכון זה
גזר צלוי בלימון ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
גזר צלוי בלימון ודבש של אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מתבלים את הגזרים בשמן זית, מלח ופלפל ומניחים בתבנית.

3

צולים 15 דקות, מוציאים לרגע מהתנור ומטפטפים דבש ולימון מעל. מחזירים לתנור לעוד 10 דקות או עד שהגזרים זהובים יפה. לפני ההגשה אפשר לטפטף עוד דבש ולימון ולפזר עלי תימין.