מתכון

"גפילטע פיש" אינטיאס

כמו במקור, יש פה כופתאות דגים מתקתקות שמוגשות על עלה חסה, אבל חוויית ההגשה היא לגמרי אחרת, וגם ההכנה הרבה יותר פשוטה ומהירה

1,471 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2021
"גפילטע פיש" אינטיאס של שף אסף גבאי. צילום: נועם פריסמן
"גפילטע פיש" אינטיאס של שף אסף גבאי. צילום: נועם פריסמן

"לגפילטע פיש התוודעתי בארוחות החג אצל המשפחה של אשתי נטלי. המנה הזאת היא הטייק אוף שלי."

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בקערה אינטיאס, מלח, פלפל, שמן זית, מיץ לימון וסוכר. יוצרים מהתערובת קציצות בצורת קובה ומניחים כל קציצה בתוך עלה חסה.

2

מניחים על כל קציצה כפית סלק ופרוסת צ'ילי ומגישים.