מתכון

גרניטה גספאצ’ו

כל משקה שתוסיפו לו אלכוהול יסרב לקפוא כליל. במקום זאת הוא יקבל מרקם גרגרי כמו של גרניטה. אנחנו הכנו כך מרק.

3,139 בשלנים התעניינו במתכון זה
גרניטה גספאצ’ו.  אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע
גרניטה גספאצ’ו. אורלי פלאי-ברונשטיין | צילום: דניה ויינר | סגנון: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את החומרים בכלי מתכתי — קערה או תבנית (לעידוד הקפאה)

2

מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא ל 4- שעות. מדי חצי שעה מערבבים, כדי לעודד את היווצרות המרקם הגרגרי.

3

מגישים בכוס עם קש או כפית לצד ירקות חתוכים.