מתכון

דגים מטוגנים עם צ’ימיצ’ורי לימוני

יש משהו בדגים קטנים שהוא עונתי מאוד, ממש כמו הירקות שאני אוהבת לבשל איתם

6,776 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
דגים מטוגנים עם צ’ימיצ’ורי לימוני של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי
דגים מטוגנים עם צ’ימיצ’ורי לימוני של מיכל חביביאן. צילום: דור קדמי

 כשמגיעים לדייג, הוא מפתיע כל פעם עם מה שהוא תפס ברשת. זה הכי מקומי, טעים וכיף לאכול עם הידיים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לצ'ימיצ'ורי

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל המרכיבים, מעבירים לצנצנת ומאחסנים במקרר. עדיף להשאיר למשך הלילה להעמקת הטעמים.

2

מחממים שמן בסיר. במקביל שמים קמח בצלחת עמוקה ורחבה. מצפים דגים בשכבה דקיקה של קמח, וכשהשמן רותח - מכניסים את הדגים, 4 דגים בכל פעם. כאשר הציפוי שלהם מזהיב, מוציאים מהשמן בעזרת מלקחיים ומניחים על נייר סופג. מגישים חם לצד הצ'ימיצ'ורי.