החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות ומרפדים שלוש תבניות תנור בנייר אפייה (אם אין אופים בשני מחזורים).
2
מערבבים את כל המרכיבים לבלילה בסמיכות של בלילת פנקייק ומחלקים ל־3 תבניות. מורחים את הבלילה בעזרת פלטה, מנענעים את התבנית בעדינות לפיזור אחיד ואופים כ־10 דקות.
3
מוציאים את התבנית מהתנור ומנמיכים את הטמפרטורה ל־160 מעלות. חותכים את הדוריטוס למשולשים או מעוינים בעזרת גלגלת פיצה או סכין חדה, מחזירים לתנור ואופים 15־20 דקות. מוציאים חתיכה אחת ובודקים: אם היא יבשה, פריכה ובגוון זהוב עדין מוציאים מהתנור. אם לא אופים עוד 2־3 דקות.
4
מאחסנים בצנצנת אטומה עד 5 ימים. אם הלחות פוגעת במרקם מייבשים בתנור פעם נוספת ב־150 מעלות כמה דקות.