מתכון

זרעי כוסברה מסוכרים

זרעי כוסברה מסוכרים הם תוספת נהדרת ומפתיעה שתשדרג כל קינוח

3,134 בשלנים התעניינו במתכון זה
זרעי כוסברה מסוכרים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר
זרעי כוסברה מסוכרים של מאי ישורון. צילום: שני בריל; סטיילינג: עינב רייכנר

השף-קונדיטורית מאי ישורון מגישה את זרעי הכוסברה על מאפה קרם שקדים ותותים, אבל הם יוסיפו קראנצ'יות כיפית וטעם הדרי לכל קינוח שזקוק לממד פריך – טרייפלים, קינוחי קרם וטעימים אפילו סתם ככה, על גלידה או כתוספת לגרנולה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

1

מביאים לרתיחה בסיר קטן מים וסוכר. מסירים מהלהבה, מוסיפים זרעי כוסברה ומערבבים. מכסים את הסיר בניילון נצמד ומשהים ל־20־30 דקות.

2

מחממים תנור ל־160 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.

3

מסננים את זרעי הכוסברה, מעבירים לתבנית וקולים 15־20 דקות תוך כדי ערבוב כל כמה דקות, עד שהם מתייבשים ונפרדים זה מזה.

4

מצננים בטמפרטורת החדר ושומרים בקופסה אטומה עד שלושה שבועות.