מתכון

חטיפי חציל בפרמזן ופירורי לחם

נשנוש מושלם שיגרום גם לילדים להסתער על החצילים בזכות מעטפת גבינה ופירורי לחם

10,031 בשלנים התעניינו במתכון זה
חטיפי חציל בפרמזן ופירורי לחם. צילום: shutterstock
חטיפי חציל בפרמזן ופירורי לחם. צילום: shutterstock

גיוונים:
• מתבלים את פירורי הלחם בכפית אורגנו יבש.
• מחליפים את החציל בזוקיני או קישוא.
הגרסה הטבעונית:
מחליפים את הביצים ב- 1/4 כוס שמן זית ומערבבים עם 2 שיני שום כתושות. לפני הציפוי בפירורי הלחם המתובלים טובלים את קוביות החציל בשמן המתובל.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק.

2

טורפים ביצים עם שום בקערה.

3

שמים קמח בצלחת שטוחה ומתבלים במלח ופלפל. בצלחת נוספת שמים פירורי לחם.

4

טובלים את קוביות החציל בקמח ואחר כך בבלילת הביצים והשום ומצפים בפירורי לחם. מטגנים 4 דקות או עד להזהבה עמוקה ומוציאים לנייר סופג בעזרת כף מחוררת.

5

מסדרים את חטיפי החציל בכלי הגשה, מפזרים פטרוזיליה ופרמזן מגורת ומגישים.