מתכון

חיתוכיות פירות יער

כדי להעשיר את הטעם והמרקם, אפשר לשלב גם כוס קוביות פרי טרי כמו שזיפים, נקטרינות או אגסים

17,943 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
חיתוכיות פירות יער של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)
חיתוכיות פירות יער של מיכל מוזס. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניאל לילה)

החומרים טבלת מידות ומשקלות

כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

למלית

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מעבדים את חומרי הבצק מלבד המים או החלב לפירורים במעבד מזון. מוציאים כוס מהפירורים ושומרים להמשך.

3

מוסיפים ליתרת הבצק 2 כפות מים קרים או חלב ומעבדים לבצק.

4

מרדדים את הבצק על נייר אפייה ודוקרים בכמה מקומות (כדי שהבצק לא יעלה). מעבירים את נייר האפיה עם הבצק לתבנית מורחים במעדן פרי ומפזרים את יתר הפירורים.

5

אופים 30-25 דקות עד שהבצק והפירורים מזהיבים קלות.

6

מצננים וחותכים לריבועים. מאחסנים בקופסה אטומה עד שבוע.