מתכון

חציל יפני בגריל

התיבול נותן לו את הטעם היפני, כאשר שבבי הבוניטו מוסיפים את הגוון המעושן

8,206 בשלנים התעניינו במתכון זה
חציל יפני בגריל. צילום: דניאל לילה
חציל יפני בגריל. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מנקבים חצילים בעזרת מזלג וקולים על אש גלויה או בגריל של התנור עד שהם רכים. מרוקנים את תוכנם ומעבירים למסננת ל-30 דקות.

2

שמים את בשר החצילים בקערת הגשה. מפזרים מעל שבבי בוניטו, ג'ינג'ר ובצל ויוצקים רוטב סויה בנדיבות. לא מערבבים! כל סועד לוקח מהמנה בכף וכך הטעמים מתערבבים.