הפעם החלטתי גם אני להגיש חרב מהבשר הקלאסי והמנצח של המנגל הישראלי — הפרגית. שאבתי השראה מהגריל של דרום ארה”ב והשריתי את הפרגיות במרינדה שמזכירה את תערובת הקייג’ון הקלאסית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
כל מוצרי החשמל למטבח עכשיו בהנחה מיוחדת באתר THREE SIXTY FIVE by MASHBIRלמרינדה
להגשה
אופן ההכנה
1
מערבבים את כל חומרי המרינדה. מניחים את נתחי הפרגית במרינדה ומכניסים למקרר למשך שעתיים לפחות ועד 24 שעות.
2
משפדים את הנתחים על שיפודים ענקיים. אפשר, כמובן, להשתמש בשיפודים רגילים במקום.
3
מבעירים גריל פחמים, וכשהגחלים לוהטות מניחים עליהן רשת נקייה ומשומנת.
4
צורבים את הבשר על הגריל כ-3 דקות מכל צד. הבשר ישחיר מהר בגלל חריכת תערובת התבלינים — וזה בסדר.
5
מגישים מייד לצד טחינה.