מתכון

טרייפל מסקרפונה-חלבה ופירות

קינוח מהיר, יפה ומושחת. תוספת של שמן שומשום מעמיקה את הטעמים, מדגישה את המתיקות ומוסיפה ניחוח קלוי עדין

2,506 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2019
טרייפל מסקרפונה-חלבה ופירות. צילום: shutterstock
טרייפל מסקרפונה-חלבה ופירות. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

הטבה לקוראי השולחן: משלוח חינם בכל הזמנה של תוצרת חקלאית פרימיום באתר "פרשוק"

אופן ההכנה

1

מניחים מסקרפונה ושמנת בקערת מיקסר ומקציפים במהירות בינונית.

2

אחרי כ-4 דקות, כשמתחילה להיווצר קצפת רכה, מוסיפים 4 כפות סילאן ושמן שומשום וממשיכים להקציף כ-4 דקות נוספות.

3

כשהקצפת כמעט יציבה לגמרי מוסיפים טחינה ומקציפים כמה שניות לאיחוד.

4

מניחים בכל קערית אישית כף נדיבה של מסקרפונה-חלבה, מפזרים מעל אגוזים ופירות ומעל שוב מסקרפונה ושוב אגוזים ופירות, וכך יוצרים שלוש שכבות (מסיימים בפירות).

5

מטפטפים מעט סילאן ומגישים.