מתכון

כריך שניצל אסיאתי

שניצל ישראלי ומיונז יפני נכנסים ללחמנייה, זו לא התחלה של בדיחה ובכל זאת חיוך ענק מובטח אחרי הביס הראשון

38,862 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
כריך שניצל אסיאתי של אייל ושי קיצ'ס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר
כריך שניצל אסיאתי של אייל ושי קיצ'ס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: עמית פרבר

גם השניצל (ארוחת הצהריים הכי נפוצה בארץ) יכול לקבל מתיחת פנים אסיאתית אם מצפים אותו בפירורי פנקו מתובלים, משדכים אותו למיונז ווסאבי, אבוקדו ושומשום שחור ומגישים בלחמנייה מאודה אוורירית.

לבאו- לחמניות שמרים מאודות

אפשר להתשמש בחצאי בגט או לחמניות מאודות

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למיונז ווסאבי

להגשה

אופן ההכנה

מכינים שניצל

1

מכינים קמח בצלחת אחת, טורפים ביצים עם חרדל ושום בקערית ומערבבים פירורי פנקו בפלפל שאטה וקליפת לימון בצלחת נוספת.

2

מחממים מחבת עם שמן לטיגון חצי עמוק. טובלים את נתחי העוף בקמח, אחר כך בביצה הטרופה ולבסוף בפנקו. מטגנים כ-4 דקות על להבה גבוהה מכל צד עד שהשניצלים מזהיבים.

מכינים מיונז ווסאבי

3

טורפים את החומרים בעזרת מטרפה ידנית למרקם חלק ללא גושים.

מרכיבים את הסנדוויץ’

4

חוצים את הבגט ומורחים את שני הצדדים במיונז ווסאבי. מניחים את השניצל, עורמים מעל אבוקדו ובצל ירוק ומפזרים שומשום שחור.