מתכון

לבבות ארטישוק א-לה רומאנה

מנה חגיגית של לבבות ארטישוק מוקפצים עם שרי, בזיליקום, שום ופרמזן

19,513 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
לבבות ארטישוק א-לה-רומאנה מוקפצים עם שרי, בזיליקום, שום ופרמזן של שף אייל דיין. צילום וסטיילינג: טל סיון-צפורין
לבבות ארטישוק א-לה-רומאנה מוקפצים עם שרי, בזיליקום, שום ופרמזן של שף אייל דיין. צילום וסטיילינג: טל סיון-צפורין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לזמן מוגבל! הנחה מיוחדת של 20% נוספים על מחבתות, סירים, תבניות וכלי עזר לבישול של פיירקס ו-TEFAL עכשיו ב-THREE SIXTY FIVE by MASHBIR

אופן ההכנה

לקונפי שום

1

יוצקים מעט שמן לסיר קטן, מוסיפים את השום ומבשלים על אש נמוכה מאוד עד לריכוך.

לירקות

2

צורבים במחבת את רבעי הארטישוקים ביחד עם חצאי עגבניות השרי וקונפי שום. מתבלים במלח ובפלפל. לאחר שמכבים את האש מוסיפים את התרד הקצוץ ואת עלי הבזיליקום ומערבבים.

להגשה

3

מסדרים את תבשיל הירקות על צלחת הגשה ומפזרים מעל את גבינת הפרמזן המגוררת.