מתכון

לברק ממולא בגבינות ואגסים

מנה עיקרית למביני דגים - לברקים שלמים ממולאים בגבינות מלוחות, אגסים מתוקים וצ’ילי חריף

1,271 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
לברק ממולא בגבינות ואגסים של איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה
לברק ממולא בגבינות ואגסים של איילת לטוביץ'. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל- 220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מורחים את הדגים בשמן זית, ממליחים, מפלפלים ומניחים בתבנית כשהם פתוחים.

3

מערבבים את כל חומרי המלית בקערה. מניחים תלולית של מלית במרכז הדג ומזלפים מעט שמן זית.

4

צולים כ- 15 דקות עד שהדגים מוכנים. מגישים מייד.