מתכון

לינגוויני אנשובי, צלפים ופטרוזיליה

יקח לכם בדיוק 15 דקות להכין את הפסטה הזו, כולל זמן הבישול של האטריות

5,198 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
לינגוויני אנשובי, צלפים ופטרוזיליה. צילום: shutterstock
לינגוויני אנשובי, צלפים ופטרוזיליה. צילום: shutterstock

חשוב להצטייד באנשובי מאיכות טובה. אם משתמשים בצלפים משומרים במלח, כדאי לשטוף אותם לפני שמוסיפים לרוטב.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים פסטה בשפע מי מלח רותחים לדרגת אל-דנטה (לפי הוראות היצרן), מסננים ושומרים 1/2 כוס ממי הבישול.

2

מחממים מחבת גדולה עם שמן, שום ואנשובי ומבשלים 5 דקות על להבה נמוכה עד שהאנשובי מתפרק לגמרי.

3

מוסיפים את מי הבישול, קליפת לימון, צלפים ופטרוזיליה ומביאים לרתיחה.

4

מוסיפים את הפסטה ומבשלים דקה נוספת תוך ערבוב. מתבלים במלח ופלפל.

5

מגישים חם עם פרמזן מגוררת.